Over mij

FACILITATOR

Ik ben Wouter Niks, facilitator en trainer. De afgelopen jaren heb ik honderden bijeenkomsten, brainstorms, discussies en heidagen begeleid. Mijn rol is steeds om het proces op rolletjes te laten lopen zodat de deelnemers met volle aandacht met de inhoud aan de slag kunnen. Ik doe dat volgens mijn opdrachtgevers op een gestructureerde, creatieve en prettige manier.  

FACILITATION ACADEMY

Ik ben aangesloten bij de Facilitation Academy, specialist in trainingen in faciliteren. De Facilitation Academy is een collectief van trainers en facilitators met zeer diverse expertises en achtergronden. Doel is om andere trainers en facilitators op te leiden, zodat zij hun meetings beter kunnen begeleiden.

LANDGOED DE HORST

Ik heb een werkruimte op Landgoed de Horst in Driebergen. In het prachtige gebouw Vossesteijn werk ik samen met een collectief van onder meer coaches, organisatieadviseurs, therapeuten en filmmakers. Een inspirerende werkomgeving met mogelijkheden om bijeenkomsten te organiseren. Dus bij de procesbegeleiding of training kan ik gelijk de locatie faciliteren. Neem gerust contact met me op over de mogelijkheden.

ACHTERGROND

Ik ben afgestuurd als bedrijfseconoom aan de Universiteit van Amsterdam, afstudeerrichting marketing. Mijn werkende leven ben ik gestart als adviseur bij marketing adviesbureau Flow resulting in Utrecht. Met een stevige marketing en communicatiebasis ben ik vervolgens voor mezelf begonnen als interim marketeer en communicatieprofessional. Tijdens mijn interim opdrachten ontwikkelde ik een liefde voor het begeleiden van groepen in meetings. Vanaf 2016 heb ik me 100% toegelegd op faciliteren en zakelijk tekenen.

In mijn priv√© leven ben ik een liefdevolle vader en echtgenoot, wielrenner en mountainbiker en liefhebber van de natuur op de Utrechtse heuvelrug.