Trainingen zakelijk tekenen

"Maak meer impact op je werk door te visualiseren"

 

VISUEEL WERKEN 

Eenvoudige visualisaties kunnen inzicht en overzicht creëren in je werk. Complexe zaken worden opeens helder door ze te verbeelden. Handig bijvoorbeeld als je met collega’s aan het vergaderen bent, een presentatie moet geven of een model wilt uitleggen in je training. En het mooie is: je hoeft hiervoor geen tekenaar te zijn. In de training Zakelijk Tekenen leer je hoe je jouw ideeën en plannen visueel kunt maken. Na de training heb je voldoende in huis om visueel te werken. Je collega’s zullen verbaasd zijn.

 

A. BASISTRAINING 

In de basistraining leer je hoe je jouw ideeën, plannen, presentaties, vergaderingen, etc. visueel kunt maken. En hoe je met je eigen stijl en handschrift hierdoor je impact vergroot. Je gaat aan de slag met alle ‘ingrediënten’ van zakelijk tekeningen zoals  iconen, mensen, pijlen, kaders, kleurgebruik en schaduw. Je gaat naar huis met veel meer vertrouwen in je eigen visuele vaardigheden en kan de volgende dag gelijk aan de slag.

Eerstvolgende trainingen: 10 juni en 30 september 2024. 

 

B. GEVORDERDEN TRAINING

Ben je al bezig met zakelijk tekenen op je werk? Heb je de smaak te pakken en wil je nu je kennis en kunde verder uitbreiden? Dan is de training voor gevorderden een mooie volgende stap. In deze training ga je oefenen met je beeldbibliotheek, visueel faciliteren, live tekenen, visuele templates en andere visuele werkvormen. Bovendien is er ruimte om te reflecteren op jouw zakelijk tekenen ervaringen op jouw werk tot nu toe. Wat gaat er goed, wat kan beter en hoe kun je dat aanpakken?

 

"Volg de training individueel of als team"

Open training Zakelijk tekenen

Aanmelden voor de trainingen kan op de site van de Facilitation Academy:

In-company training Zakelijk tekenen

Wil je met je team of een groep collega’s de training volgen? Neem dan contact met mij op.

"Een goede sessie èn leren tekenen"

Je kan ook je inhoudelijke meeting combineren met een training zakelijk tekenen. In een dagdeel leer je met de groep de basis van het zakelijk tekenen. In het andere dagdeel begeleid ik jullie dan als procesbegeleider met de inhoud. Als team kun je dan visualisatie direct toepassen om samen tot de kern te komen. Of wil je de de inhoudelijke bijeenkomst die ik begeleid gelijk in een visualisatie vatten? De inhoud staat op mijn netvlies dus een paar dagen later ontvang je al de resultaten in een overzichtelijke visualisatie. Een aantrekkelijk verslag voor de deelnemers of juist voor mensen die niet bij de meeting waren.